Jak by se dala charakterizovat světelná produkce značky Bocci? Stačilo by k tomu slovní spojení „moderní design“, nic víc. Široké portfolio produktů umožňuje dokonalé osvětlení všech typů interiérů. Pojďme si trochu představit tohoto mladého a progresivního výrobce svítidel!
 

Inovativní pohled na osvětlení interiéru

Mladá a progresivní, taková je společnost Bocci, která byla ve Vancouveru založena v roce 2005. Pod záštitou značky Bocci se sdružují architekti i designéři nejrůznějšího ražení. To přináší rozmanité pohledy na design moderních svítidel, která umí vybočit z šedého průměru. Proto, pokud budete mít cestu do Berlína, udělejte si mezi prohlídkami památek čas na návštěvu showroomu společnosti Bocci. Světelné instalace jsou skutečným zážitkem, který vám na dlouho utkví v paměti. Teď se však vraťme k originálním svítidlům Bocci!
 

Precizní designová svítidla do nejmenšího detailu

Celý proces návrhu a výroby se odehrává zcela pod taktovkou společnosti Bocci, což je zárukou dokonalého výsledku. Samozřejmostí je nejen důraz na použití prvotřídních materiálů, ale také pečlivé zpracování. Designéři se při návrhu svítidel navíc rozhodně nedrží zkrátka. Více než patrná je inspirace přírodou, přinejmenším z hlediska tvarů. Některá designová stínidla se nápadně podobají stromovým větvím posetým drobnými lístky. Jiná nezvyklá svítidla jakoby se vrátila na buněčnou úroveň, k základním tvarům… Jako bychom se navraceli ke kořenům, což může být velmi povznášející.
 

Svítidla, která jsou pojmenovaná čísly, dávají opravdu velký prostor pro fantazii. Je jen na vás, jak si dané číslo vyložíte, pole možností je široké… Vlajkovou lodí značky Bocci je závěsné svítidlo s číslem 14. Inovativní svítidlo se krátce po svém uvedení na trh stalo hitem a jeho obliba dosud nepominula. Designové závěsné světlo ve tvaru koule dává prostor k hravým experimentům s osvětlením jakéhokoli prostoru, ať už díky množství menších svítidel, která vytváří hru světla a stínů, nebo jednoho dominantního, centrálního svítidla.
 

Svítidla Bocci jsou pro svůj elegantní, ale zároveň funkční design vyhledávaným řešením při návrhu osvětlení reprezentativních komerčních prostor. Neméně dají zazářit i v prostorách zařízených za rezidenčním účelem. Portfolio produktů značky Bocci zahrnuje také dekorativní svítidla, která celkový moderní ráz každého interiéru ještě podtrhnou.
 

Zaujal vás jedinečný koncept svítidel Bocci, která jsou synonymem současného designu? Potom se zbavte všech předsudků týkajících se toho, jak by mělo stropní či nástěnné svítidlo vypadat. Extravagantní, až neuvěřitelné tvary svítidel vám otevřou nové obzory nejen v rámci interiérového designu.