Neustálý spěch, prach a přeplněné ulice nás nutí k odsunu za město, mnohdy na venkov. Značná část těchto okrajových částí má tendenci se rozvíjet a my tak nemusíme přijít o určitý druh pohodlí, na který jsme-li doposud zvyklí. Jako vhodnou alternativu za bydlení ve městě se jeví dokonalý tvar dřevěného srubu na klíč, který je velmi osobitý a harmonický. Samozřejmě jde také o náš styl, ale srub je přímo stvořen pro tento druh bydlení.

 

Nový styl bydlení ve srubu

 

Stavba srubu realizována profesionální firmou na klíč.Srubové domy na klíč představují ekologické a velmi pohodlné bydlení pro všechny věkové kategorie.Je postaven z opracovaných klád, které do sebe dokonale zapadají. Dřevo je stavebním materiálem po dlouhá staletí a stále těší velké oblibě. Má mnoho pozitivních vlastností, které naše rozhodování o stavbě srubu ještě víc umocní. Je to samozřejmě otázka životního stylu, ale i v takovém krásném dřevěném domě se nemusíme vzdát veškerých vymožeností, které nám svět nabízí. I tady můžeme mít dokonalou kuchyň, která je z masivní borovice, i tady můžeme mít koupelnu z mramoru nebo v kombinaci s kamenem. Srub na klíč a jeho vybavení pak můžeme sladit z přírodních materiálů, které se do takového domu dokonale hodí.

 

Vhodný a dokonalý materiál pro stavbu srubu na klíč

 

Srub na klíč od firmy HONKA - jedinečný způsob bydlení.Sruby na klíč představují dokonalé bydlení. Které mnohdy připomíná chaloupku z pohádky. Když k tomu ještě přidáme okolní krajinu, lesy a zasněžené kopce, nebudeme daleko od pravdy. Pro takovou pohádkovou stavbu potřebujeme kvalitní a především zdravé dřevo. |Výběr je opravdu široký a na nás je, abychom si vybrali to nejlepší. Vždyť dům není na pár dní, ale na celý život. Pro stavbu srubu se u nás nejčastěji používá smrkové nebo borovicové dřevo. Ale výjimkou není ani srub z modřínu, který je svými kladnými vlastnostmi srovnatelný s dubem. Ovšem i tady se můžeme setkat s určitými nevýhodami jednotlivých druhů dřeva. Smrkové dřevo například moc nevoní, borovice má tendenci hodně ztmavnout a modřín doslova zmodrá, ale je vhodný jako spodní základní trám.

 

Výhody srubových domů

 

Srub na klíč pro celoroční bydlení - profesionálně postavený srub na klíčVelkým plusem těchto staveb je jejich rychlá výstavba. Pokud jde vše hladce, můžeme se nastěhovat do nového domu zhruba za několik týdnů, což se u klasické stavby říct nedá. Také zde odpadají tzv.mokré cesty stavby a lze ji provést v každém ročním období. Dřevo má také velmi dobré tepelně izolační vlastnosti a když se bude v něm dobře a pravidelně větrat, bude se nán v něm dovře a pohodlně bydlet.

 

Stavba srubu na klíč

 

I tady se lze spolehnout na profesionální služby odborné firmy, která nám postaví vysněný dům na klíč. Firmy nabízejí komplexní služby a to od projektové dokumentace až po samotnou realizaci a stavebné dozor konče. Pokud máme představy o lepším a hlavně zdravějším a ekologičtějším bydlením, můžeme si klidně nechat postavit takový dokonalý dřevěný domeček jako z pohádky.